Küldetés

A GYÓGYSZER.ÉSZ weboldal és a hozzá kapcsolódó Facebook oldal elsődleges célja a hiteles betegtájékoztatás, betegoktatás, más néven betegedukáció. Korunkban egyre nagyobb az igény a betegek, hozzátartozóik és az érdeklődők részéről az egészség-betegség témaköreiben való gyors tájékozódásra, problémáik azonosítására, a leletek ellenőrzésére és a megfelelő terápiás megoldások, lehetőségek megismerésére.

A GYÓGYSZER.ÉSZ weboldal nem orvosi lexikon, nem orvosi-gyógyszerészi nagyszótár, nem a tudás fája. Betegtájékoztató oldal, azzal a céllal, hogy csak és kizárólag hiteles forrásokból dolgozva az olvasókat közérthető és hiteles információkkal lássa el az egészség-betegség és a gyógyszereket illető kérdéskörökben. Szakértő válaszol rovatunkban beküldött kérdéseikre, problémáikra igyekszünk válaszolni lehetőleg néhány napon belül.

Ismét hangsúlyozzuk, hogy oldalunk semmilyen esetben nem helyettesíti az orvosi diagnózist és kezelést. A betegségek pontos felismerésére, diagnózisának és kezelésének megállapítására az orvosok hivatottak és kompetensek.

Ebben a rovatban tud kérdéseket feltenni a Kedves Olvasó. Elsősorban a gyógyszerekkel kapcsolatosan, de egészség-betegség témaköreiben is természetesen, Hangsúlyozzuk, hogy a weboldal információi nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést! A kérdéseket és válaszokat csak abban az esetben publikáljuk az oldal felületén, ha ehhez hozzájárulnak és akkor is csak a személyes adatok szerepeltetése nélkül.

Egészséges életmód

Itt híreket, cikkeket közlünk az egészséges életmóddal, diétákkal, mozgásformákkal kapcsolatos tematikákat illetően. Ide kerülnek a gyógynövényekkel foglalkozó írások és hírek is.


Betegségek

E menüpontban szervek, szervrendszerek szerinti csoportosításban szerepelnek hírek, rövid közlemények és betegségleírások az érdeklődők és a betegek számára.


Gyógyszerek

Vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek. Ezekkel kapcsolatosan kizárólag a hatóanyagneveken szerepel minden készítmény. A cikkek, hírek hatásokkal, mellékhatásokkal, klinikai vizsgálatokkal, újabb eredményekkel foglalkoznak. Hirdetéseket nem teszünk közzé vény nélkül kapható gyógyszerekkel kapcsolatosan sem. Nem gyógyszerek Itt kerülnek bemutatásra az orvostechnikai eszközök, étrend-kiegészítők és a kozmetikai termékek. Az oldal célja nem a hirdetés, hanem a korrekt tájékoztatás.

Bővebben...

Keresés Gyógyszer.Ész