Gyógyszerek

A weboldal vényköteles gyógyszerekkel kapcsolatos információkat nem tesz közzé. Minden vényköteles gyógyszer alkalmazási előírása és betegtájékoztatója az OGYÉI (Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet) weboldalán található meg az alábbi menüpontokban:


Gyógyszeradatbázis: https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis


Vény nélkül kapható gyógyszerekkel kapcsolatos információkat megjelenítünk a weboldalon, kizárólag az OGYÉI által jóváhagyott betegtájékoztató szövegek szerint. A teljes betegtájékoztató szövegek a fenti linken érhetőek el.


Olvasóink számára a keresés megkönnyítésére:

a Gyógyszeradatbázisban többféle módon kereshetnek:

  1. A gyógyszer neve alapján
  2. A gyógyszer hatóanyagának neve alapján
  3. Gyógyszerforma alapján (tehát pl. tabletta, kapszula, oldat, emulzió, gél stb.)
  4. Laktóz-, glutén- és benzoátmentes gyógyszerek szerint


Számos egyéb keresési lehetőség van, valószínűnek tartjuk, hogy az Olvasó elsősorban a gyógyszerek

neve és/vagy hatóanyagának neve alapján szeretne keresni.

Ebben a rovatban tud kérdéseket feltenni a Kedves Olvasó. Elsősorban a gyógyszerekkel kapcsolatosan, de egészség-betegség témaköreiben is természetesen, Hangsúlyozzuk, hogy a weboldal információi nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést! A kérdéseket és válaszokat csak abban az esetben publikáljuk az oldal felületén, ha ehhez hozzájárulnak és akkor is csak a személyes adatok szerepeltetése nélkül.

Egészséges életmód

Itt híreket, cikkeket közlünk az egészséges életmóddal, diétákkal, mozgásformákkal kapcsolatos tematikákat illetően. Ide kerülnek a gyógynövényekkel foglalkozó írások és hírek is.


Betegségek

E menüpontban szervek, szervrendszerek szerinti csoportosításban szerepelnek hírek, rövid közlemények és betegségleírások az érdeklődők és a betegek számára.


Gyógyszerek

Vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek. Ezekkel kapcsolatosan kizárólag a hatóanyagneveken szerepel minden készítmény. A cikkek, hírek hatásokkal, mellékhatásokkal, klinikai vizsgálatokkal, újabb eredményekkel foglalkoznak. Hirdetéseket nem teszünk közzé vény nélkül kapható gyógyszerekkel kapcsolatosan sem. Nem gyógyszerek Itt kerülnek bemutatásra az orvostechnikai eszközök, étrend-kiegészítők és a kozmetikai termékek. Az oldal célja nem a hirdetés, hanem a korrekt tájékoztatás.

Bővebben...

Keresés Gyógyszer.Ész