Impresszum

GYÓGYSZER.ÉSZ - Az egészség barátja

Szerkesztő: dr. Székely Gábor

Közreműködők:

dr. Gyovai Gabriella nőgyógyász, szexuálmedicina szakorvos
dr. Király Péter Attila orvos, PhD
Dr. Ilku Lívia gyógyszerész, szakvizsgázott jogász
dr. Jókay Éva gyógyszerhatástani szakgyógyszerész
dr. Szatmári Katalin gyógyszerügyi szervezés szakgyógyszerész
Gulyás Gabriella orvosi könyvtáros
Koncz Dorottya PhD hallgató
Meleg Sándor dietetikus (alimento blog)
Nógrádi Katalin dietetikus


Webmester: Barabás Jakab

Ebben a rovatban tud kérdéseket feltenni a Kedves Olvasó. Elsősorban a gyógyszerekkel kapcsolatosan, de egészség-betegség témaköreiben is természetesen, Hangsúlyozzuk, hogy a weboldal információi nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést! A kérdéseket és válaszokat csak abban az esetben publikáljuk az oldal felületén, ha ehhez hozzájárulnak és akkor is csak a személyes adatok szerepeltetése nélkül.

Egészséges életmód

Itt híreket, cikkeket közlünk az egészséges életmóddal, diétákkal, mozgásformákkal kapcsolatos tematikákat illetően. Ide kerülnek a gyógynövényekkel foglalkozó írások és hírek is.


Betegségek

E menüpontban szervek, szervrendszerek szerinti csoportosításban szerepelnek hírek, rövid közlemények és betegségleírások az érdeklődők és a betegek számára.


Gyógyszerek

Vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek. Ezekkel kapcsolatosan kizárólag a hatóanyagneveken szerepel minden készítmény. A cikkek, hírek hatásokkal, mellékhatásokkal, klinikai vizsgálatokkal, újabb eredményekkel foglalkoznak. Hirdetéseket nem teszünk közzé vény nélkül kapható gyógyszerekkel kapcsolatosan sem. Nem gyógyszerek Itt kerülnek bemutatásra az orvostechnikai eszközök, étrend-kiegészítők és a kozmetikai termékek. Az oldal célja nem a hirdetés, hanem a korrekt tájékoztatás.

Bővebben...

Keresés Gyógyszer.Ész