covid-ter--pia_k--sz.jpg

COVID-19 kezelés, a jelenleg rendelkezésre álló lehetőségek, és a készülő vakcina

források: WHO, Magyar Koronavírus Kézikönyv, Szekanecz és mtsai: A COVID-19 immunológiai és reu ...

DrBittnerNora_2618.jpg

Ép testben, ép lélekben a vírus idején (Dr. Bittner Nóra tüdőgyógyász 10+1 javaslata)

A koronavírus-járvány miatt most aki teheti, otthon marad, ez a fertőzés elleni legbiztosabb vé ...

szerol--gia.jpg

Koronavírus szerológiai vizsgálatok (forrás: Dr. Bezzegh A, Dr. Patay G.)

(Sokan kérdezték, eddig ezért nem válaszoltunk senkinek.) A koronavírus fertőzés állapotát font ...

Ebben a rovatban tud kérdéseket feltenni a Kedves Olvasó. Elsősorban a gyógyszerekkel kapcsolatosan, de egészség-betegség témaköreiben is természetesen, Hangsúlyozzuk, hogy a weboldal információi nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést! A kérdéseket és válaszokat csak abban az esetben publikáljuk az oldal felületén, ha ehhez hozzájárulnak és akkor is csak a személyes adatok szerepeltetése nélkül.

Egészséges életmód

Itt híreket, cikkeket közlünk az egészséges életmóddal, diétákkal, mozgásformákkal kapcsolatos tematikákat illetően. Ide kerülnek a gyógynövényekkel foglalkozó írások és hírek is.


Betegségek

E menüpontban szervek, szervrendszerek szerinti csoportosításban szerepelnek hírek, rövid közlemények és betegségleírások az érdeklődők és a betegek számára.


Gyógyszerek

Vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek. Ezekkel kapcsolatosan kizárólag a hatóanyagneveken szerepel minden készítmény. A cikkek, hírek hatásokkal, mellékhatásokkal, klinikai vizsgálatokkal, újabb eredményekkel foglalkoznak. Hirdetéseket nem teszünk közzé vény nélkül kapható gyógyszerekkel kapcsolatosan sem. Nem gyógyszerek Itt kerülnek bemutatásra az orvostechnikai eszközök, étrend-kiegészítők és a kozmetikai termékek. Az oldal célja nem a hirdetés, hanem a korrekt tájékoztatás.

Bővebben...

Keresés Gyógyszer.Ész