post-covid.jpg

COVID után – a gyógyulás felé: mi a poszt-COVID szindróma?

A koronavírus-fertőzést követően  a legtöbb beteg tünetmentesen gyógyul, és problémamentesen vi ...

at--d--gyullas--_t--bla2.jpg

Tüdőgyulladások 2. A gyermekkori tüdőgyulladásról röviden

A tüdőgyulladás csecsemő- és gyermekkorban is súlyos betegség, de kimenetele sokkal jobb, mint ...

at--d--gyullas--_t--bla.jpg

Tüdőgyulladások 1. Otthon szerzett tüdőgyulladás

Ebben a részben a felnőttkori tüdőgyulladás e típusát mutatjuk be röviden.

Ebben a rovatban tud kérdéseket feltenni a Kedves Olvasó. Elsősorban a gyógyszerekkel kapcsolatosan, de egészség-betegség témaköreiben is természetesen, Hangsúlyozzuk, hogy a weboldal információi nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést! A kérdéseket és válaszokat csak abban az esetben publikáljuk az oldal felületén, ha ehhez hozzájárulnak és akkor is csak a személyes adatok szerepeltetése nélkül.

Egészséges életmód

Itt híreket, cikkeket közlünk az egészséges életmóddal, diétákkal, mozgásformákkal kapcsolatos tematikákat illetően. Ide kerülnek a gyógynövényekkel foglalkozó írások és hírek is.


Betegségek

E menüpontban szervek, szervrendszerek szerinti csoportosításban szerepelnek hírek, rövid közlemények és betegségleírások az érdeklődők és a betegek számára.


Gyógyszerek

Vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek. Ezekkel kapcsolatosan kizárólag a hatóanyagneveken szerepel minden készítmény. A cikkek, hírek hatásokkal, mellékhatásokkal, klinikai vizsgálatokkal, újabb eredményekkel foglalkoznak. Hirdetéseket nem teszünk közzé vény nélkül kapható gyógyszerekkel kapcsolatosan sem. Nem gyógyszerek Itt kerülnek bemutatásra az orvostechnikai eszközök, étrend-kiegészítők és a kozmetikai termékek. Az oldal célja nem a hirdetés, hanem a korrekt tájékoztatás.

Bővebben...

Keresés Gyógyszer.Ész