kawasaki.jpg

Kawasaki-betegség gyermeken, és a COVID, mi lehet az összefüggés?

A nagymúltú Lancet orvosi folyóiratban május 13-án jelent meg egy tanulmány, ezzel a címmel: „K ...

ICU_gyakorlat.jpg

Mindenki fél? Beszélgetés Fülesdi Béla professzorral (Debreceni Egyetem, Intenzív Terápiás Klinika)

Hét éve mindenki a Debreceni Egyetem intenzívterápiás orvosairól beszélt, akik 90 napon kereszt ...

tesztek.jpg

COVID: Tesztek és elérhetőségek: módszerek, nevek, címek, cégek

A lakosság nagy része szeretné tudni, vajon megfertőződött-e már az új típusú koronavírussal.

Ebben a rovatban tud kérdéseket feltenni a Kedves Olvasó. Elsősorban a gyógyszerekkel kapcsolatosan, de egészség-betegség témaköreiben is természetesen, Hangsúlyozzuk, hogy a weboldal információi nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést! A kérdéseket és válaszokat csak abban az esetben publikáljuk az oldal felületén, ha ehhez hozzájárulnak és akkor is csak a személyes adatok szerepeltetése nélkül.

Egészséges életmód

Itt híreket, cikkeket közlünk az egészséges életmóddal, diétákkal, mozgásformákkal kapcsolatos tematikákat illetően. Ide kerülnek a gyógynövényekkel foglalkozó írások és hírek is.


Betegségek

E menüpontban szervek, szervrendszerek szerinti csoportosításban szerepelnek hírek, rövid közlemények és betegségleírások az érdeklődők és a betegek számára.


Gyógyszerek

Vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek. Ezekkel kapcsolatosan kizárólag a hatóanyagneveken szerepel minden készítmény. A cikkek, hírek hatásokkal, mellékhatásokkal, klinikai vizsgálatokkal, újabb eredményekkel foglalkoznak. Hirdetéseket nem teszünk közzé vény nélkül kapható gyógyszerekkel kapcsolatosan sem. Nem gyógyszerek Itt kerülnek bemutatásra az orvostechnikai eszközök, étrend-kiegészítők és a kozmetikai termékek. Az oldal célja nem a hirdetés, hanem a korrekt tájékoztatás.

Bővebben...

Keresés Gyógyszer.Ész